Wimpers / Wenkbrauwen verven

Wimpers / wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking en voor veel vrouwen is het belangrijk dat hun wimpers en wenkbrauwen spreken. Maar helaas zijn sprekende en volle wimpers en wenkbrauwen niet voor iedereen standaard weg gelegd. Voor mensen met minder opvallende wenkbrauwen is een verfbehandeling bij Sense of Beauty dan ook dé uitkomst.

Waarom uw wimpers of wenkbrauwen verven?

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Voor deze mensen is verven een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een mooie en opvallende kleurt te voorzien.

Meestal kiezen mensen bij onze verfbehandeling voor een zwarte kleur maar tegenwoordig zien we bij onze klanten dat ook (donker)bruin steeds vaker als kleur wordt gekozen. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller uitzien en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender en opvallender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen die last hebben van gevoelige ogen of overgevoelig zijn voor make-up op en rond de ogen.

Mascara op geverfde wimpers

Wilt u ook na het verven toch gebruik maken van mascara? Geen probleem! Mascara kan ook probleemloos gebruikt worden op geverfde wimpers.

Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na een verfbehandeling bij Sense of Beauty nét iets te donker lijkt. Hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten gaat de ‘harde’ felheid er vanzelf af en blijft de gewenste kleur die vervolgens tevoorschijn komt lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

Hoe lang heb ik er plezier van?

De verf op de wimpers en wenkbrauwen blijft ongeveer 5 á 6 weken zitten. U heeft kans dat ‘s zomers door omstandigheden als overmatig direct zonlicht, zwemmen in chloorwater  etc. de kleur iets sneller kan vervagen, maar onthoud dat ’s winters de meeste mensen juist weer iets langer plezier hebben van de verfbeurt. Ook overmatig wrijven in de ogen (lensgebruik) en uw gezondheid (in goede gezondheid wisselen haren vlotter) kunnen een klein verschil uitmaken in de periode dat geverfde wimpers en wenkbrauwen zichtbaar blijven. Gemiddeld genomen kunt u echter uit gaan van een week of 5 á 6 dat u plezier heeft van een verfbeurt.

Sense of Beauty voor het professioneel verven van wimpers en wenkbrauwen in Breda

Bent u op zoek naar een professionele behandeling om uw wimpers of wenkbrauwen te laten verven in Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Maak snel een afspraak met Sense of Beauty door door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Inspiratie

wimpers wenkbrauwen verven

Details van de behandeling

Duur behandeling : 30 – 40 Minuten

Kosten behandeling : Los: €19,50 , Samen: €31,-

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak