Wimper permanent

Wimper permanent

Met een wimperpermanent van Sense of Beauty brengt u uw wimpers in de juiste vorm en voorziet u uw wimpers van een natuurlijke krulling die tot wel 6-8 weken lang blijft zitten! Of u nu korte of lange wimpers heeft, met de juiste dikte van de wimperroller is het mogelijk om elke lengte wimpers mooi en natuurlijk te laten krullen!

Verschillende soorten wimperpermanent

Er zijn verschillende soorten wimper permanent waar u bij Sense of Beauty voor kunt kiezen wanneer u uw wimpers wilt laten behandelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte omvorming van uw wimpers wanneer u de krulling niet teveel wilt laten opvallen of u kiest juist voor een sterke krul wanneer u die echte opvallende glamour look wilt creëren. U ziet: voor ieder wat wils en hierdoor is wimpers permanenten geschikt voor jong én oud!

De voordelen van wimpers krullen

Het krullen van uw wimpers heeft vele voordelen wanneer u deze mooi en opvallend wilt laten zijn zonder hier enorm veel moeite voor te hoeven doen. Enkele voordelen van een wimperpermanent bij Sense of Beauty:

  • Het betreft een eenvoudige manier om de wimpers te laten krullen,
  • Behandeling is volledig veilig voor uw wimpers,
  • U heeft geen wimpertang meer nodig en
  • De wimpers lijken veel lijken langer door de natuurlijke krul.

Sense of Beauty voor professioneel wimperpermanent in Breda

Bent u op zoek naar professioneel wimper permanent in Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Wij zorgen voor een opvallende en natuurlijk uitziende krul van de wimpers waar u weken lang plezier van zult hebben!

Maak daarom snel een afspraak voor het krullen van uw wimpers door contact op te nemen met Sense of Beauty via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Tip: combineer deze behandeling met onze verfbehandeling van de wimpers voor een nog spectaculairder en mooier resultaat!

Een inspiratie

wimper permanent

Details van de behandeling

Duur behandeling : 60 Minuten

Kosten behandeling : € 45,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak