Time Reverse Anti Age Behandeling

Time Reverse - Anti Age Behandeling

De Time Revers Anti Age behandeling is een behandeling met als doel het verminderen en voorkomen van zichtbare, fijne lijntjes en rimpels. De doorbloeding van de huid wordt intensief gestimuleerd, waardoor huidfuncties en celvernieuwing worden geactiveerd. Deze behandeling is zeer effectief voor de rijpe en veeleisende huid.

De behandeling wordt gegeven met de producten van de Anti Aging lijn van Extenso Skincare. Deze anti-huidverouderingsproducten vertragen de gevolgen van het ouder worden, verminderen rimpelvorming, verbeteren de huidconditie en geven de huid volume en elasticiteit.

Inhoud van de Time Reverse Anti Age Behandeling

De Time Reverse Anti Age gezichtsbehandeling bestaat uit diverse elementen om de behandeling optimaal uit te voeren van voorbereiding tot nabehandeling. De onderdelen die gedurende de gezichtsbehandeling naar voren komen zijn:

  • Een oppervlakte reiniging d.m.v. een reinigingscreme,
  • Een grondige tweede reiniging d.m.v. een reinigingsgel in combinatie met Facial Cupping. Door de doorbloeding te stimuleren wordt het opnamevermogen van de huid vergroot en de celstofwisseling bevorderd.
  • Na de tweede reiniging wordt er een peeling aangebracht. Dit betreft een dieptereiniging op basis van fruitzuur en fijne slijpdeeltjes. Onzuiverheden en dode huidcellen worden hiermee intensief verwijderd en de huidfuncties worden gestimuleerd. Pure Active Peeling bevat natuurlijke, vochtbindende bestanddelen die uw huid een fris en stralend aanzien geven.
  • Na de peeling zullen de wenkbrauwen in overleg mooi in vorm geëpileerd/geharst worden en de bovenlip geharst worden.
  • Vervolgens worden onzuiverheden in het gezicht verwijderd (denk hierbij aan mee-eters, puistjes, en gerstkorreltjes)
  • Cell Activator (dit serum stimuleert de doorbloeding)

Ampul als onderdeel van de luxe anti aging behandeling

Na het uitreinigen van het gelaat wordt het ampul aangebracht. Ampullen bevatten zeer hoge concentraties actieve werkstoffen die de huid intensief voeden en diep in de huid doordringen. De ampul zorgt voor een intense hydratatie, voedt, bevordert de elasticiteit, vermindert de fijne lijntjes, houdt de vochtbalans op peil en geeft de huid een gladde en stralende uitstraling.

Na de ampul volgt de massage. De massage is bedoeld voor het juist stimuleren van de doorbloeding en is tevens ideaal om heerlijk te kunnen ontspannen. De massage bestaat uit het masseren van het decolleté, hals, nek, en het gezicht. 

Na de massage wordt een speciaal huidverbeterend masker aangebracht. Een masker wordt ingezet om de huidconditie en het vochtgehalte van de huid te verbeteren actieve werkstoffen beter door de huid op te laten nemen. 

Wanneer het masker 10-15 minuten heeft ingetrokken zal de huid na gereinigd worden met de Revitalising Lotion. Deze herstelt de natuurlijke zuurgraad van de huid.

Na de Lotion zal er een huidverbeterend serum aangebracht worden op de huid. Een serum bevat een hoog percentage actieve werkstoffen die specifiek ingezet worden om huidcondities te verbeteren.

Na het serum sluiten we de Anti Age Behandeling af met de Eye Repair Complex. De oogcréme bevordert de elasticiteit en de veerkracht van de huid en vertraagt de eerste tekenen van het ouder worden. Deze luchtige formule wordt snel door de huid opgenomen en geeft de vermoeide oogomtrek weer een frisse uitstraling. Tot slot brengen we de afsluitende dagverzorging aan, afgestemd op uw huid.

Een inspiratie

Anti age behandeling - Time reverse

Details van de behandeling

Duur behandeling : 110 Minuten

Kosten behandeling : € 92,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak