Tanden bleken

Tanden bleken

Wilt u snel en professioneel uw tanden laten bleken? Sense of Beauty werkt met een uniek wereldwijd gepatenteerd Pre-Filled Teeth Whitening systeem van Smilingworld waarin de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde whitening gel en waarin u op comfortabele wijze in slechts 20 minuten tijd een resultaat haalt van 4 – 15 tinten lichter.

Is tanden bleken bij Sense of Beauty veilig?

Bij Sense of Beauty wordt er uitsluitend gewerkt met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatendeerde Teeth Whitening formule. Deze tanden bleek behandeling is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden. Mensen met vullingen, kronen of een kunstgebit kunnen deze behandeling ook probleemloos ondergaan.

Hoe licht worden mijn tanden na deze behandeling?

Na een Teeth Whitening behandeling bij Sense of Beauty kunnen uw tanden 4 – 15 tinten lichter worden in slechts 20 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Wat is belangrijk na het tanden bleken?

Na een Teeth Whitening Behandeling is het belangrijk om op te letten wat u de komende 24 uur eet & drinkt. De tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen. Hierdoor wordt er afgeraden om koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen te nuttigen. Wij adviseren om 3 uur na een Teeth Whitening Behandeling alleen maar water of melk te drinken (dus eet vooraf).

Hoe houd ik mijn tanden langer wit?

Met de CHAR4SMILE activated charcoal teeth whitening poeder (op basis van houtskool) houdt je je tanden langer licht. De CHAR4SMILE poeder is niet schadelijk voor je tanden en tandvlees.

Sense of Beauty voor tanden bleken in Breda!

Bent u op zoek naar een professionele behandeling om uw tanden te laten bleken in Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Inspiratie

tanden bleken

Details van de tandenbleek behandeling

Duur behandeling : 30 Minuten

Kosten behandeling : € 59,-

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak