Rug, schouder- en nekmassage

Rug, schouder- en nekmassage

In ons hedendaagse drukke bestaan ervaren veel mensen spanningsklachten met name in het nek- en schoudergebied. Pijn rond de schouderbladen, vastzittende nek- en schouderspieren en hoofdpijn worden nogal eens genoemd. Vaak zijn deze klachten het gevolg van spanning en/of een verkeerde werkhouding. Een van de voornaamste redenen is dat het merendeel van de mensen veel te lang achter de computer zit in een onnatuurlijke en foutieve houding. Echter zijn deze klachten ook vaak een gevolg van de drukte van alledag. Denk hierbij aan verplichtingen die we hebben t.a.v. gezin, werk, relatie, sociale contacten, enz.

Kortom, het zijn tekenen van overbelasting die u niet zomaar moet negeren en daarom is het slim om eens in de zoveel tijd langs te gaan bij Sense of Beauty!

Pak spanning aan met rug, schouder- en nekmassage

Het is goed om regelmatig te ontspannen en door middel van gerichte ontspanning de dagelijkse druk van de ketel te halen. De rug, schouder- en nekmassage bij Sense of Beauty is een stevige, doelgerichte massage die zich specifiek richt op de pijngebieden die de oorzaak vormen van veel voorkomende klachten. De massage is fysiek zeer ontspannend en bevordert de geestelijke rust, wat resulteert in een totale balans van lichaam en geest.

Door regelmatig de rug, schouder- en nekmassage te ondergaan, zal dit u helpen klachten te verminderen en verdere lichamelijke klachten in de toekomst te voorkomen.

Sense of Beauty voor ontspannende rug, schouder- en nekmassage in Breda

Bent u op zoek naar een ontspannende massage van uw rug, schouder- en nek in (de omgeving van) Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Na afloop van de behandeling zult u zich volledig ontspannen voelen en de salon verlaten met meer rust en balans van lichaam en geest!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Tip: combineer deze behandeling met een uitgebreide gezichtsmassage voor complete ontspanning!

Inspiratie

rug schouder nek massage

Details van de behandeling

Duur behandeling : 30 Minuten

Kosten behandeling : € 30,-

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak