Pedicure behandeling

Pedicure behandeling

Let op: de pedicurebehandeling is niet opgenomen in ons afspraaksysteem. Om een afspraak in te plannen voor een pedicurebehandeling kunt u telefonisch of via het contactformulier contact opnemen

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af en eigenlijk verdienen onze voeten dan ook alle aandacht en verzorging waar ze recht op hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan Sense of Beauty! Op deze manier voorkomt u dat u in de toekomst last krijgt van voet klachten.

Waarom een bezoek aan de pedicure?

Vaak zien we bij Sense of Beauty dat de weg naar een pedicure pas wordt genomen op het moment dat mensen last krijgen van (terugkerende) voetklachten. De meest voorkomende voetklachten waar een voetbehandeling in veel gevallen prima bij kan helpen zijn:

 • Likdoorns,
 • Ingroeiende nagels,
 • Kloven,
 • Voetschimmel

Met behulp van een regelmatige pedicure behandeling kunnen deze ongemakken vaak al op voorhand worden voorkomen. Een juiste voetbehandeling is daarom niet enkel ontspannend, maar kan ook een hoop lichamelijke klachten voorkomen!

Onze pedicure behandeling

Onze pedicure behandeling omvat een zeer complete behandeling waarbij uw voeten volledig worden verzorgd, zodat u gegarandeerd weer lange periode zult blijven lopen zonder voetklachten. Gedurende onze pedicurebehandeling zullen de volgende onderdelen uitgevoerd worden:

 1. De nagels worden op een juiste manier geknipt zodat ingegroeide (nij)nagels voorkomen worden,
 2. De nagels worden glad gefreesd,
 3. De nagelriemen worden behandeld om latere nagelriemontsteking te voorkomen,
 4. Overtollige eelt word verwijderd, om zo eventuele pijn en/of druk op de loopvlakken tegen te gaan,
 5. Eventuele likdoorns worden verwijderd om het risico op ontsteking van de huid te voorkomen,
 6. De nagelomgeving word gereinigd om vuil en overtollig vet onder de nagels te verwijderen,
 7. Afsluiting worden de voeten ingesmeerd en gemasseerd met een verzorgende voeten crème.

Sense of Beauty voor professionele pedicure in Breda

Bent u op zoek naar een professionele pedicure behandeling in Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Inspiratie

pedicure behandeling

Details van de behandeling

Duur behandeling : 60 Minuten

Kosten behandeling : € 42,50

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak