Pedicure behandeling – Deluxe

Pedicure behandeling Deluxe

Let op: de pedicurebehandeling deluxe is niet opgenomen in ons afspraaksysteem. Om een afspraak in te plannen voor een pedicurebehandeling kunt u telefonisch of via het contactformulier contact opnemen

De Pedicurebehandeling Deluxe is een uitgebreide versie van de reguliere pedicurebehandeling en biedt naast de standaard verzorging net dat beetje extra om uw voeten nog meer ontspanning te geven.

Waarom kiezen voor een (luxe) pedicure behandeling?

Vaak kiest men pas voor een pedicurebehandeling wanneer men te maken krijgt met uiteenlopende voetklachten zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door een meer regelmatige voetbehandeling uit te laten voeren, kunnen al deze ongemakken vaak op voorhand worden voorkomen.

Wanneer men namelijk pijn krijgt aan de voeten is het eigenlijk al te laat. Het is daarom belangrijk om uw voeten om de 6/7 weken te laten behandelen.

Wat wordt er behandeld tijdens een luxe pedicurebehandeling?

Bij een pedicurebehandeling worden uw voeten volledig verzorgd. Uw nagels worden geknipt. Ook worden de nagels gefreesd. Dit wordt gedaan zodat de nagels weer mooi glad worden. Hierbij worden ook meteen de nagelriemen behandeld zodat te grote nagelriemen weg gehaald worden.

Na deze handelingen wordt het overtollige eelt van de tenen en het voetbed verwijderd. Op deze manier wordt de eventuele pijn en/of druk die u tijdens het lopen ervaart weggehaald.

Vervolgens wordt er er meteen gecontroleerd op de aanwezigheid van likdoorns die vervolgens verwijderd worden. Likdoorns zijn de bekende eeltpitten die vaak op het loopvlak van een voet ontwikkelen en pijnlijk aan kunnen gaan voelen.

Als dit allemaal verwijderd is wordt de nagelomgeving gereinigd. Hierbij moet u denken aan vuil en vet onder de nagels.

Een extra ontspannende voetmassage

Iedereen die wel eens bij een pedicure is geweest kent het heerlijke, ontspannen gevoel van het crèmen na een behandeling. Daarom kiezen veel klanten ook voor een voetmassage die inbegrepen is bij de deluxe pedicure behandeling.

Een voetmassage heeft tot doel het bewerken van de voetspieren, het stimuleren van de bloedsomloop in de voet en daarmee automatisch het verstevigen van de voetbogen die gevormd worden door diverse peesbladen.

Tevens wordt tijdens de voetmassage de lymfe gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren, wat weer een gunstig effect heeft op het voorkomen van oedeem (vochtophoping).

Een voetmassage heeft daarmee zowel een stimulerend als ontspannend effect en is een ideale afsluiter van een professionele pedicure behandeling.

Afsluitend worden de voeten na de voetmassage ingecremed met een verzorgende voeten crème voor de perfecte hydratatie.

Sense of Beauty voor een professionele en luxe pedicure behandeling in Breda!

Bent u op zoek naar een professionele en luxe pedicure behandeling in Breda om uw voeten de aandacht en ontspanning te geven die ze verdienen? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres!

Maak snel een afspraak door ons te bellen op +31-6-49344231 of maak gebruik van het contactformulier!

Inspiratie

pedicure behandeling

Details van de behandeling

Duur behandeling : 75 Minuten

Kosten behandeling : € 50,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak