Luxe gezichtsbehandeling

Luxe gezichtsbehandeling

Bij de luxe gezichtsbehandeling wordt er gewerkt met het professionele merk Extenso Skincare. De luxe gezichtsbehandeling van Sense of Beauty betreft de meest uitgebreide schoonheidsbehandeling voor het gelaat en is ideaal om uw huid er weer stralend en verzorgd uit te laten zien.

Inhoud van de luxe gezichtsbehandeling

De luxe gezichtsbehandeling bestaat uit diverse elementen om de behandeling optimaal uit te voeren van voorbereiding tot nabehandeling. De onderdelen die gedurende de gezichtsbehandeling naar voren komen zijn:

 • Een oppervlakte reiniging d.m.v. een reinigingsmelk,
 • Reinigingsolie- of een reinigings gel (afhankelijk van huidtype)
 • Na de oppervlakte reiniging zullen de wenkbrauwen in overleg mooi in vorm geëpileerd/geharst worden en de bovenlip geharst worden.
 • Na het modelleren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip wordt er een peeling aangebracht. Dit betreft een dieptereiniging op basis van fruitzuur en fijne slijpdeeltjes. Onzuiverheden en dode huidcellen worden hiermee intensief verwijderd en de huidfuncties worden gestimuleerd. Pure Active Peeling bevat natuurlijke, vochtbindende bestanddelen die uw huid een fris en stralend aanzien geven.
 • Vervolgens worden onzuiverheden in het gezicht verwijder (denk hierbij aan mee-eters, puistjes, en gerstkorreltjes)

Ampul als onderdeel van de luxe schoonheidsbehandeling

Na het uitreinigen van het gelaat wordt het 1e deel van de ampul aangebracht. De ampul zorgt voor een intense hydratatie, voedt, bevordert de elasticiteit, vermindert de fijne lijntjes, houdt de vochtbalans op peil en geeft de huid een gladde en stralende uitstraling.

Na de ampul volgt de massage. De massage is bedoeld voor het juist stimuleren van de doorbloeding en is tevens ideaal om heerlijk te kunnen ontspannen. De massage bestaat uit het masseren van het decolleté, hals, nek, en het gezicht. Bij de luxe behandeling zit ook een hoofdhuidmassage inbegrepen. Een hoofdhuidmassage kalmeert en ontspant, stimuleert de haargroei, en het kan zorgen voor een betere nachtrust. Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust.

Na de massage wordt het 2e deel van de ampul aangebracht. Vervolgens wordt het collageen vliesmaker aangebracht. De effecten van dit masker;

 • Aanvulling van collageen
 • Vermindert rimpels
 • Intens vochtherstellende werking
 • Verstevigde maar zachtere huid
 • Voorziet in vitamine en sporenelementen
 • Gladdere huid met een verbeterde teint

Wanneer het masker 10-15 minuten heeft ingetrokken zal er tot slot nog een afsluitende dagcrème aangebracht worden aangepast op uw huidtype om de luxe gezichtsbehandeling van Sense of Beauty helemaal compleet te maken.

Sense of Beauty voor een luxe gezichtsbehandeling in Breda

Bent u op zoek naar een luxe en ontspannende gezichtsbehandeling in (de omgeving van) Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Na afloop van de luxe schoonheidsbehandeling zult u verzekerd zijn van een stralende en schone huid met een heerlijk ontspannen gevoel!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Een inspiratie

complete gezichtsbehandeling

Details van de behandeling

Duur behandeling : 100 Minuten

Kosten behandeling : € 84,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak