Harsen en ontharen

Harsen en ontharen

Vandaag de dag zijn er voor zowel vrouwen als mannen meer dan genoeg methoden beschikbaar om u te ontdoen van ongewenste haargroei. Zo kun je ongewenste haren weg scheren, laten epileren, met een laser laten verwijderen of laten harsen. Met name harsen bij Sense of Beauty is een populaire en goede manier om voor langere tijd van ongewenste haren af te zijn. Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie.

Voordelen en nadelen van een hars behandeling

Het voordeel van haren is dat een haar met hars helemaal wordt verwijderd en het na afloop van het harsen gemiddeld 3-8 weken zal duren voordat de haar weer is aangegroeid. Desondanks blijft harsen een tijdelijke manier van ontharen en zullen de haren dus vroeg of laat toch weer aangroeien. Het voordeel van deze manier van aangroeien is dat haren altijd wel met een zachte (haar)punt aangroeien zodat je in tegenstelling tot bijvoorbeeld scheren, na het harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Waarom is harsen beter dan andere ontharingsbehandelingen?

Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het haar met de bekende prikkende stoppels terug. Bij het harsen heb je hier geen last van omdat de haar met wortel en al wordt verwijderd. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, zoals in een peeling wat de aangroei van nieuwe gezonde huidcellen bevordert. Zo wordt de huid dus ook nog super glad en zacht!

Prijzen van onze harsbehandelingen

U kunt voor uiteenlopende harsbehandelingen in de salon terecht. Hieronder vindt u alle mogelijke behandelingen met de prijzen:

  • Bovenlip of kin:      €15,- (samen €26,-)
  • Gelaat volledig:      €38,50
  • Onderbenen:          €30,50
  • Benen volledig:      €45,-
  • Bikinilijn:                €26,50
  • Oksels:                     €25,-
  • Armen:                     €28,50
  • Rug:                          €32,-
  • Borst of buik:          €27,- (samen €38,-)

Wanneer kan ik kiezen voor ontharing door middel van harsen?

Je kunt je laten harsen als haren ongeveer 5 mm lengte hebben. Onze meeste klanten komen gemiddeld om de 4 tot 5 weken terug voor een nieuwe behandeling. Dit verschilt echter per persoon.

Sense of Beauty voor harsen en ontharing in Breda

Bent u op zoek naar een professionele harsbehandeling in (de omgeving van) Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Na afloop van het harsen zult u verzekerd zijn dat u langere periode geen last meer heeft van ongewenste haargroei!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Een inspiratie

harsen en ontharen

Details van de behandeling

Duur behandeling : 15 – 60 Minuten

Kosten behandeling : Vanaf € 15,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak