Handmassage of voetmassage

Handmassage of voetmassage

Wilt u ultieme ontspanning voor uw handen en voeten om er zo weer even mee vooruit te kunnen? Dan zijn de handmassage of voetmassage van Sense of Beauty precies wat u zoekt!

Naast ontspanning zijn de behandelingen ook goed tegen psychische en lichamelijke klachten. Hieronder leest u alle informatie over deze behandelingen.

Ontspannende handmassage

Handmassage is een weldadige manier om de handen heerlijk te laten ontspannen. Een handmassage wordt vaak toegepast na een manicurebehandeling, maar kan ook prima als losse behandeling geboekt worden.

Waar is een handmassage goed voor?

In de handen zit vaak veel spanning. Niet zo vreemd als we bedenken hoe vaak we onze handen gebruiken en hoe weinig aandacht er eigenlijk vaak aan wordt gegeven.

Een korte handmassage ontspant en versoepelt de handspieren waardoor ze weer zacht en gevoeliger worden. Verder zorgt een handmassage voor een betere doorbloeding van de huid.

Dankzij massages word u minder snel ziek omdat deze positieve effecten op het immuunsysteem hebben. Verder heeft onderzoek uitgewezen dat lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress minder kans krijgen wanneer er sprake is van minder stress.

Ook nemen psychische klachten als onrust en stress af of kunnen deze worden voorkomen bij regelmatige massages. De resultaten van het wetenschappelijk onderzoek zijn heel duidelijk; massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Een verlichtende en verzorgende voetmassage

Voeten worden dagelijks als een soort slaafje gebruikt. Want veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Jammer! Het is namelijk ontspannend en gezond om uw voeten regelmatig onder handen de laten nemen.

Boek daarom snel en eenvoudig een ontspannende voetmassage bij Sense of Beauty!

Waar is een voetmassage goed voor?

Voetmassages hebben een positieve invloed op de gezondheid van mensen. Door de massage brengt u de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Hierdoor gaan ze beter werken en zal u merken dat u het bijvoorbeeld minder vaak koud heeft.

Eigenlijk is de gehele mens door het zenuwstelsel terug te vinden in de voeten. Het zenuwstelsel van de voeten is fijn vertakt en heeft een verbinding met de rest van het lichaam.

Als een voet wordt gestimuleerd door massage, geven de zenuwen in de voeten prikkels naar alle delen in het lichaam. Door de massage breng je de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Hierdoor gaan ze beter werken.

De voetmassage is een standaard onderdeel van de Pedicurebehandeling Deluxe. Ook kunt u uiteraard kiezen om alleen een voetmassage te nemen.

Sense of Beauty voor professionele handmassage of voetmassage in Breda!

Bent u op zoek naar een professionele en ontspannende handmassage of voetmassage in Breda om heerlijk te kunnen ontspannen? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Uiteraard kunt u beide behandelingen zowel los als gecombineerd boeken zodat u zelf kan kiezen wat u wilt.

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Inspiratie

handmassage en voetmassage

Details van de behandeling

Duur behandeling : 15 – 30 Minuten

Kosten behandeling : € 23,50 per behandeling

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak