Gezichtsmassage

Gezichtsmassage

Vandaag de dag hebben we het met ons allen enorm druk. Ontspanning en tijd voor onszelf schiet daar dan ook vaak bij in en vaak doen we alles voor anderen waar we niet altijd afschakelen door middel van ontspanning die we onszelf gunnen. Erg jammer, want bijvoorbeeld een ontspannende gezichtsmassage kan al een enorm verlichtend en ontspannend gevoel geven. Een perfecte reden om een ontspannende gezichtmassage te laten doen bij Sense of Beauty!

Waar is een gezichtsmassage allemaal goed voor?

Het masseren van het gezicht is een heerlijke, ontspannende schoonheidsbehandeling die voor een verlichtend en ontspannend gevoel zaln zorgen. De massage heeft diverse functies die uw welzijn ten goede komen. Enkele functies van deze massage zijn:

  • Verlicht stress gevoelens,
  • Neemt spanningen, hoofdpijn en uitputting weg en geeft een ontspannend gevoel
  • Kalmeert de zenuwen,
  • Verbetert de bloedsomloop en
  • Geeft de huid een gezonde en frisse gloed.

Sense of Beauty voor ontspannende gezichtsmassage in Breda

Bent u op zoek naar een ontspannende massage van uw gezicht in Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Na afloop van de behandeling zult u zich enorm verfrist voelen en met een frissere en jongere uitstraling de salon verlaten!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Tip: combineer deze behandeling met rug, schouder- en nekmassage voor complete ontspanning!

Een inspiratie

gezichtsmassage

Details van de behandeling

Duur behandeling : 15 – 30 Minuten

Kosten behandeling : € 25,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak