Gezichtsbehandeling voor mannen

Gezichtsbehandeling voor mannen

Slechts weinig mannen nemen de tijd voor goede en uitgebreide huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging gewoon makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Maar veel mannen beseffen niet dat de huid van de man vaak minstens net zoveel te lijden heeft als de huid van vrouwen!

Scheren, uv-stralen, airconditioning en luchtverontreiniging zijn slechts enkele voorbeelden van externe invloeden die de mannenhuid dagelijks beschadigen. Daarnaast is de mannenhuid van nature vetter en meer vatbaar voor onzuiverheden. Diverse factoren die vragen om specifieke huidverzorging.

De gezichtsbehandeling voor mannen pakt het aan!

Tijdens onze mannenbehandeling gebruiken wij het merk Extenso For Men. Dit is een compacte, en complete huidverzorgingslijn afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid. De lijn bestaat uit unieke, hoogwaardige producten die de mannenhuid optimaal verzorgen en beschermen.

Inhoud van de mannen gezichtsbehandeling

Tijdens de gezichtsbehandeling voor mannen wordt als eerste het gezicht gereinigd met de Refreshing Foam Cleanser. Dit is een reinigingsschuim speciaal voor de mannelijke huid. Deze frisse reiniger lost onzuiverheden op en verwijdert op een efficiënte wijze vuil en vet zonder de huid uit te drogen en de vochtbalans aan te tasten. Refreshing Foam Cleanser laat de huid zacht en soepel aanvoelen en is de ideale dagelijkse frisse start van de dag.

Vervolgens worden de wenkbrauwen gemodelleerd (indien men dit wenst) met een pincet. Op deze manier ontstaat er weer een natuurlijke look en wordt overtollig haar verwijderd.

Wanneer dit voor de klant naar wens is ga ik over op de Pure Active Peeling van Extenso Skincare. De Active Peeling is een peeling product op basis van fruitzuren. Het product verweekt de dode huidcellen op een huidvriendelijke manier waardoor ze eenvoudig te verwijderen zijn.

De Extenso Pure Active Peeling bevat ook zogenaamde slijpdeeltjes die een intensieve verwijdering van deze dode huidcellen mogelijk maken. De Extenso Pure Active Peeling bevat vocht bindende bestanddelen en laat de huid er fris en stralend uitzien.

Na de Peeling wordt de huid uit gereinigd. Hierbij moet u denken aan het verwijderen van de laatste onzuiverheden op de huid zoals mee-eters, puistjes en gerstekorrels.

De afsluitende verzorging

Wanneer alle onzuiverheden verwijderd zijn en de huid volledig gereinigd is breng ik het Aqua Care Masq op. Dit verfrissende masker bevat hoogwaardige ingrediënten die de huid voeden, rimpels en fijne lijntjes verzachten en vervroegde huidveroudering bij mannen tegengaan.

Aqua Care Massq verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een intensief hydraterende werking. Regelmatig gebruik zorgt voor een gezonde, stralende huid. Dit masker laat ik 10 – 15 minuten intrekken.

Tot slot van de behandeling wordt het gezicht uitgebreid gemasseerd en wordt er een dagcrème aangebracht: de repairing care balm. Deze luchtige balsem op basis van allantoïne herstelt en kalmeert de geïrriteerde en beschadigde huid en laat deze weer zacht en ontspannen aanvoelen. Repairing Care Balm verzacht de huid na het scheren en zorgt voor een langdurige intensieve hydratatie en is de ideale dagverzorging voor de gevoelige mannenhuid.

Sense of Beauty voor een professionele mannen behandeling in Breda!

Bent u op zoek naar een professionele gezichtsbehandeling voor mannen in Breda om snel uw gezicht volledig te reinigen en te ontspannen? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Maak snel een afspraak door ons te bellen op +31-6-49344231 of maak gebruik van het contactformulier!

Inspiratie

gezichtsbehandeling voor mannen

Details van de behandeling

Duur behandeling : 75 Minuten

Kosten behandeling : € 55,50

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak