Gelpolish behandeling

Gelpolish behandeling

Een gelpolish van Sense of Beauty is ideaal wanneer u op zoek bent naar blijvend mooie nagels die ook nog eens sterker zijn en minder snel scheuren. Laat deze behandeling dan ook uitvoeren voor de mooiste nagels die ook nog eens veel langer mooi blijven.

Wanneer kiest u voor een gelpolish van Sense of Beauty?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u gebruik kan maken van een professionele gelpolish. Deze behandeling is de ideale oplossing voor de modieuze klant die bijvoorbeeld:

  • Langdurig wil genieten van haar manicure of pedicure,
  • Geen afbladderende nagellak meer wil,
  • Geen kunstnagels wil dragen maar haar natuurlijke nagels wel wil verstevigen en langer wil laten groeien.

Dit maakt de gelpolish voor iedereen geschikt en zorgt ervoor dat iedere vrouw voordeel heeft van deze professionele behandeling.

Wat houd de behandeling in?

Sense of Beauty werkt met de professionele polish van Magnetic Nail Design. Dit is een bewezen naam in de beautybranche en heeft jarenlang bewezen de beste kwaliteit producten te leveren voor de nagelbehandelingen. Tijdens de behandeling worden de volgende werkzaamheden verricht:

  • Allereerst worden uw nagels mooi in vorm gevijld.
  • Vervolgens worden uw nagelriemen ook verzorgd. Daarbij moet u denken aan het terugduwen van de nagelriemen en het verwijderen van eventueel overige losse velletjes met een vellentang.
  • Nadat dit allemaal netjes is gedaan worden de nagels ontglanzend gemaakt met een blokvijl. De nagels mogen namelijk niet glanzen, anders hechten de producten niet aan de nagel. Ook worden de nagels op deze manier mooi egaal gemaakt voor een optimaal resultaat.
  • De zogenaamde Bond kan nu worden aangebracht. Dit is een hechtingslaag van de Gelpolish op de nagel.
  • Vervolgens wordt er een Base/Top Coat aangebracht. Hiervan worden er 2 lagen van aangebracht en ook na elke laag onder de lamp uitgehard.
  • Daarna komen er 2 lagen kleurlak op waarvan ook elke laag weer wordt uitgehard onder de lamp.
  • Vervolgens komt er tot slot nog 1 laag Base/Top Coat overheen, die ook uitgehard wordt in de lamp. Als afsluiting van de behandeling verzorg ik de nagelriemen met een professionele nagelriemolie.

Sense of Beauty voor de mooiste gelpolish in Breda!

Wilt u langer plezier hebben van uw manicure of pedicure of uw nagels eenvoudig versterken? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres voor onze professionele gelpolish behandeling. De polish blijft +/- 2 weken zitten.

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Inspiratie

gelpolish behandeling

Details van de behandeling

Duur behandeling : 60 Minuten

Kosten behandeling : € 37,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak