Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling

Bij de fruitzuurpeeling behandeling wordt er gewerkt met het professionele merk Medex Cosmetics. De fruitzuur peeling van Sense of Beauty is de ideale behandeling om uw huid weer eens lekker op te frissen. Een fruitzuurpeeling geeft uw huid snel weer een fris, strak, stralend en gezond uiterlijk. De fruitzuurpeeling staat ook wel bekend onder de naam ‘fruitzuurbehandeling’

Inhoud van de fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is bedoeld om de bovenste lagen van de huid te verwerken om zo de productie van collageen- en elastinevezels te activeren met als doel om de huid gladder, voller en egaler te laten stralen. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het bekend staat als uitermate geschikt om verschillende vormen van acne tegen te gaan.

De fruitzuurpeeling met a-Hycid bevat:

  • Melkzuur,
  • Citroenzuur,
  • Wijnsteenzuur

Met de professionele fruitzuurbehandelingen die wij geven versnelt het natuurlijk vernieuwingsproces van de huid waardoor fijne lijntjes sneller zullen verzachten en de vochtigheidsverhoging, doorbloeding en de structuur van de huid wordt verbeterd.

Voor wie is de fruitzuur behandeling geschikt?

Een fruitzuurbehandeling is niet voor iedereen geschikt. Ondanks dat de fruitzuurpeeling voor een groot aantal mensen een zeer positief effect op de uitstraling van de huid heeft, kijken wij altijd vooraf eerst of de behandeling voor u ook daadwerkelijk geschikt is. Over het algemeen is een fruitzuur behandeling uitermate geschikt als u te maken heeft met de volgende huidkenmerken:

  • Acne en littekens,
  • Vette huid,
  • Vochtarme en droge huid,
  • Mee-eters,
  • Hyperpigmentatie (ook wel ouderdomsvlekken genoemd),
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Slecht doorbloedde- en vale huid

Inhoud van de fruitzuurbehandeling

De Medex-fruitzuurpeeling a-HYCID is een kuur van minimaal 5 tot maximaal 10 behandelingen, afhankelijk van de klachten en/of gewenste resultaten. Een kuur van 5 behandelingen kost € 275,- .

Sense of Beauty voor professionele fruitzuur peeling in Breda

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidsbehandeling om uw huid weer helemaal op te frissen en te ontdoen van vet en vuiligheden in (de omgeving van) Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Na afloop straalt uw huid als nooit tevoren en heeft deze weer de hydratatie die het nodig heeft!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Let op: u mag gedurende de behandeling NIET onder de zonnebank en tevens wordt directe blootstelling aan zonlicht afgeraden aangezien u hier pigmentvlekken door kunt krijgen.

Een inspiratie

fruitzuurpeeling

Details van de behandeling

Duur behandeling : 45 Minuten (per behandeling)

Kosten behandeling : € 69,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak