Epileren

Epileren

Epileren is een ontharingsmethode waarbij uw lichaamshaar met haarwortel en al verwijderd wordt. Hiermee onderscheidt deze vorm zich tot veel andere ontharingsmethodes (scheren, ontharingscrème e.d.), waarbij u alleen het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijdert.

De voordelen van epileren

Epileren heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. De belangrijkste voordelen vind u hieronder:

Grondige methode

Epileren is een grondige methode voor lichaamsontharing en daardoor is het resultaat veel blijvender dan tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren of ontharing crèmes waarmee de haartjes vaak al weer na enkele dagen veelvuldig terugkomen.

Beter resultaat

Verder is het zo dat epileren een veel mooiere en strakkere vorm in de wenkbrauwen geeft en dat u geen harde stoppels krijgt na het verwijderen van de haartjes.

Wanneer de haartjes weer terug groeien ontstaan er weer zachte haartjes omdat de haar weer vanaf het begin moet gaan groeien.

Nadelen van epileren

Er zijn echter ook een aantal nadelen aan epileren die wel in het achterhoofd gehouden moeten worden wanneer u de keuze maakt voor makkelijke en tijdelijke ontharingsmethoden als scheren of juist meer blijvende en professionele methoden als epileren.

Gevoelsmatig

Het belangrijkste nadeel is dat epileren iets pijnlijker kan zijn. Je trekt haartjes namelijk letterlijk uit hun haarzakjes en dat kan in sommige gevallen enigszins pijn doen. Zeker wanneer het de eerste keer is dat er geëpileerd wordt.

De pijngrens is echter wel voor iedereen verschillend dus het kan goed zijn dat het in uw geval vrijwel geen pijn doet. Wij zorgen er met onze professionele behandelwijze altijd voor dat onze behandeling zo pijnloos mogelijk wordt uitgevoerd.

Rode puntjes

Na het epileren verschijnen rode puntjes op de huid. Het is dus verstandig om uw huid na het epileren eerst tot rust te laten komen. Vermijd te veel zonlicht en smeer de huid in met een ongeparfumeerde, vochtinbrengende of verkoelende crème.

Met epileren kiest u voor perfect resultaat

Door uw haren te epileren, houd u bijna vier weken lang een gladde huid. Voor het bijhouden van uw wenkbrauwen betekent dit dat u om de 4 weken terug zou moeten komen om uw wenkbrauwen te laten epileren. Dit is een aanzienlijk langer resultaat dan u met elke andere ontharingsmethode weet te bereiken.

Sense of Beauty voor professioneel epileren in Breda!

Bent u op zoek naar een professionele epileerbehandeling in Breda om professioneel uw haar te laten verwijderen? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Inspiratie

epileren

Details van de behandeling

Duur behandeling : 25 Minuten

Kosten behandeling : € 17,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak