Tienerbehandeling gezicht

Deelbehandeling gezicht

De tienerbehandeling is een afgeslankte variant van de complete gezichtsbehandeling maar is daarnaast net zo ontspannend en verzorgend voor uw gezicht. Laat deze behandeling dan ook uitvoeren voor een heerlijk verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling.

Fasen van een tienerbehandeling voor het gezicht

De tienerbehandeling bestaat net als de complete gezichtsbehandeling uit diverse fasen. De fasen die tijdens deze behandeling uitgevoerd worden zijn enerzijds reinigend om te zorgen dat uw gezicht tot diep in de poriën gereinigd wordt en anderzijds ontspannend en hydraterend. De volgende fasen komen aan bod tijdens deze behandeling.

Oppervlakte reiniging

Een oppervlakte reiniging d.m.v. een reinigingsmelk, reinigingsolie- of een reinigingsgel wat afhangt van uw huidtype.

Oppervlaktereiniging is het reinigen van de buitenste huidlaag, waarbij vooral make-up en afvalstoffen op de huid grondig gereinigd worden.

Tevens wordt uw huid gescrubd met een zachte scrub.

Dieptereiniging

Na de oppervlakte reiniging zal ik een dieptereiniging toepassen voor een optimale reiniging van het gezicht.

Verzorgend masker

Wanneer de wenkbrauwen naar uw wens zijn breng ik vervolgens een masker aan.

Een masker kan meerdere werkingen hebben. Dit ligt uiteraard wel aan wat voor soort masker aangebracht wordt. Denk bijvoorbeeld aan cel vernieuwing, herstellende werking, vochtregulerend, anti-veroudering, stimulerende werking, reinigend masker of kalmerend en verzachtende werking.

Afsluitende dagcrème

Wanneer het masker 10-15 minuten heeft ingetrokken breng ik tot slot nog een dagcrème aan.

Waarom is een dagcrème zo belangrijk vraagt u zich waarschijnlijk af? Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Denk hierbij onder andere aan de zon, hitte, wind, kou en milieuvervuiling. Al deze factoren werken in op onze huid en laten zo hun sporen achter. Een goede dagcrème beschermt onze huid tegen deze dagelijkse bedreigende factoren.

Wanneer kiest u voor de tienerbehandeling?

De tienerbehandeling is ideaal om uw huid oppervlakkig te laten reinigen. Bent u echter op zoek naar een meer intensieve reiniging waarbij de huid ook goed uitgereinigd wordt? Dan raad ik u de complete gezichtsbehandeling aan die nog completer is en waarbij uw gezicht nog dieper gereinigd en verzorgd wordt.

Bij al onze behandeling werk ik met het professionele merk Extenso Skincare om te zorgen voor optimaal resultaat.

Sense of Beauty voor een professionele gezichtsbehandeling voor tieners in Breda!

Bent u op zoek naar een professionele gezichtsbehandeling voor tieners in Breda om snel uw gezicht te reinigen en te ontspannen? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Een inspiratie

deelbehandeling gezicht

Details van de behandeling

Duur behandeling : 45 – 60 Minuten

Kosten behandeling : € 50,00

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak