Complete gezichtsbehandeling

Complete gezichtsbehandeling

Bij de complete gezichtsbehandeling wordt er gewerkt met het professionele merk Extenso Skincare. De complete gezichtsbehandeling van Sense of Beauty betreft een uitgebreide schoonheidsbehandeling voor het gelaat en is ideaal om uw huid er weer stralend en verzorgd uit te laten zien.

Inhoud van de complete gezichtsbehandeling

De complete gezichtsbehandeling bestaat uit diverse elementen om de behandeling optimaal uit te voeren van voorbereiding tot nabehandeling. De onderdelen die gedurende de gezichtsbehandeling naar voren komen zijn:

  • Een oppervlakte reiniging d.m.v. een reinigingsmelk,
  • Reinigingsolie- of een reinigings gel (afhankelijk van huidtype)
  • Na de oppervlakte reiniging zullen de wenkbrauwen in overleg mooi in vorm geëpileerd worden
  • Vervolgens worden onzuiverheden in het gezicht verwijder (denk hierbij aan mee-eters, puistjes, en gerstkorreltjes)

Na het uit reinigen wordt er een peeling aangebracht. Dit betreft een dieptereiniging op basis van fruitzuur en fijne slijpdeeltjes. Onzuiverheden en dode huidcellen worden hiermee intensief verwijderd en de huidfuncties worden gestimuleerd. Pure Active Peeling bevat natuurlijke, vochtbindende bestanddelen die uw huid een fris en stralend aanzien geven.

Afsluiting van de gezichtsmassage

Na de peeling volgt een gezichtsmassage. De massage is bedoeld voor het juist stimuleren van de doorbloeding en is tevens ideaal om heerlijk te kunnen ontspannen. Na de massage zal er een masker aangebracht worden. Een masker kan meerdere werkingen hebben, wat afhankelijk is van uw huidtype en het soort masker dat daar het beste op aangebracht kan worden. Enkele toepassingen van een masker kunnen zijn:

  • Cel vernieuwing,
  • Herstellende werking,
  • Anti-veroudering,
  • Stimulerende werking,
  • Reiniging of
  • Kalmerend en verzachtende werking.

Wanneer het masker 10-15 minuten heeft ingetrokken zal er tot slot nog een dagcrème aangebracht worden voor juiste vochtregulering van de hoofdhuid.

Sense of Beauty voor een professionele gezichtsbehandeling in Breda

Bent u op zoek naar een professionele gezichtsbehandeling in (de omgeving van) Breda? Dan bent u bij Sense of Beauty aan het juiste adres! Na afloop van de behandeling zult u verzekerd zijn van een stralende en schone huid met een heerlijk ontspannen gevoel!

Maak daarom snel een afspraak met Sense of Beauty door contact op te nemen via +31-6-49344231 of gebruik te maken van het contactformulier!

Een inspiratie

complete gezichtsbehandeling

Details van de behandeling

Duur behandeling : 90 Minuten

Kosten behandeling : € 65,50

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak