Prijslijst

Schoonheidsbehandelingen

Populair

De Time Reverse Anti Age behandeling is een behandeling met als doel het verminderen en voorkomen van zichtbare, fijne lijntjes en rimpels. Deze behandeling is zeer effectief voor de rijpe en veeleisende huid.

Populair

Een Bio Peeling is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Na de bio peeling is de huid diep gereinigd en voelt deze zeer glad en zacht aan.

Populair

De luxe gezichtsbehandeling betreft de meest uitgebreide schoonheidsbehandeling voor het gelaat en is ideaal om uw huid maximaal te verzorgen en ontspannen!

De gezichtsbehandeling voor mannen betreft een uitgebreide schoonheidsbehandeling speciaal voor mannen en is ideaal om de huid weer volledig te reinigen, verzorgen en ontspannen.

€69,00

Een fruitzuurpeeling geeft uw huid snel weer een fris, strak, stralend en gezond uiterlijk.

De deel gezichtsbehandeling betreft een uitgebreide schoonheidsbehandeling voor het gelaat en is ideaal om uw huid er weer stralend en verzorgd uit te laten zien.

Populair

De complete gezichtsbehandeling betreft een uitgebreide schoonheidsbehandeling voor het gelaat en is ideaal om uw huid er weer stralend en verzorgd uit te laten zien.

Lichaamsbehandelingen

€25,00

Een gezicht massage is een heerlijke, ontspannende schoonheidsbehandeling waardoor u zich jong en fris zult voelen!

Pedicurebehandelingen

Populair

Bij de luxe pedicure behandeling worden uw voeten volledig verzorgd om ongemakken te voorkomen en gemasseerd voor betere doorbloeding.

Populair

Een ultieme ontspannende behandeling voor uw handen en voeten om problemen tegen te gaan en er zo weer even mee vooruit te kunnen.

Bij een pedicurebehandeling worden uw voeten volledig verzorgd om ongemakken en/of klachten te voorkomen.

Losse modules

€17,00

Bij het epileren worden uw wenkbrauwen behandeld om ongewenst haargroei langdurig tegen te gaan!

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen geeft uw ogen de opvallende uitstraling die u graag wenst!

Populair
€45,00

Een wimperpermanent brengt uw wimpers in de juiste vorm met een natuurlijke krul die tot wel 6-8 weken lang aanwezig blijft!

Handverzorging

Populair

Een ultieme ontspannende behandeling voor uw handen en voeten om problemen tegen te gaan en er zo weer even mee vooruit te kunnen.

Harsbehandelingen

v/a €15,-

Een professionele hars behandeling om langere tijd verlost te zijn van ongewenste lichamelijke haargroei!

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak