Over ons

Over Sense of Beauty

Mijn naam is Simone Dielissen, 30 jaar en gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure.

De schoonheidsspecialiste opleiding heb ik gevolgd op het Vitalis College in Breda en de aanvullende pedicure opleiding op het Albeda college in Rotterdam. Beide opleidingen heb ik met veel plezier en na uitgebreide hands-on ervaring afgerond met een erkend diploma. Zowel tijdens als na mijn studie heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd om ook vandaag de dag voldoende kennis te behouden van de ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

In 2012 ben ik begonnen om mijn eigen schoonheidssalon genaamd Sense of Beauty op te starten. De reden dat ik Sense of Beauty opgestart heb, is omdat ik altijd al mijn eigen schoonheidssalon wilde hebben en ik mijn passie voor het vak vanuit eigen visie en vrijheid over wil kunnen brengen op mijn klanten die daar behoefte aan hebben.

Mijn passie voor het vak van schoonheidsspecialiste is om mensen te helpen om hun lichaam er stralender en gezonder uit te laten zien en indien van toepassing samen te zoeken naar een oplossing om de huid te kunnen verbeteren. Het belangrijkste vind ik om klanten te laten ontspannen en tot rust te laten komen zodat zij tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uit gaan.

Wie ben ik?

Aanvullende informatie

Vaardigheden: Gezichtsbehandelingen, Pedicure, Massage, Ontharing

Beschikbaarheid: Maandag 13:00 – 20:30 uur | Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur | Donderdag 10:00 – 20:30 uur |
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur | Zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Contact: +31-6-49344231

Email: info@sense-of-beauty.nl

Contacteer ons eenvoudig voor een afspraak